Livet

Ledig dag!

God morgon!

Det här är jag för tillfället –


Kanske inte lika smal och piffig men jag är lika glad och positiv i köket!

Ahhhh… ledig dag! Behövdes. Har för en liten stund sen skickat iväg killarna till dagis och jobb. Själv gör jag såna där riktiga hemmafru-saker – plockar disk och viker tvätt!
Idag ska jag få träffa mina tjejer! Hittade på facebook att två av mina gamla åkare skulle ses över fika – som gammal tränare insåg jag snabbt att jag säkert har mandat för att bjuda in mig själv. Det gick fina fisken så klockan 11 idag ska jag infinna mig på finfika hos Emma. Polly kommer också vilket är jättekul, det var flera år sen jag träffade henne.

Sen har jag ett litet läkarbesök på schemat vid 13. Måste träffa läkaren på mödravården för att få hjälp med ett sista litet sjukintyg för veckorna fram till gravidpenningen går igång. Det är mycket med alla regler och grejjer. Jag är ytterst lycklig över att jag inte behöver kunna mer än det som gäller mig själv. Fy tusan att jobba på försäkringskassan!

Det bästa för dagen är att Benny kommer i eftermiddag och ska börja spackla igen alla hål, nya och gamla väggar som just nu befinner sig i köket och hallen. Jag börjar så sakta se ljuset i tunneln på första delen av det här projektet. När det är klart kommer det bilder! Just det, ska in på Rusta en sväng och shoppa på mig en rulle av kökstapeten. Har kommit på att det ska tapetseras en liten extra vägg i köket. Hoppas hoppas hoppas att dom har den tapeten kvar!

Vad kvällen har att bjuda på är oklart än så länge… Men nåt trevlig blir det säkert!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: