Livet

Önskelista

Min finaste Johanna ska till Thailand snart. Eftersom jag inte riktigt har budgeterat för att köpa designerväskor till mig själv mitt i alla bebisinköp så blir önskelistan på kopior, söta bebisgrejer och coola prylar till Viktor lång inför  fröken Wiltons resa. Fördelen är att hon vet precis vad jag gillar och skulle köpt själv så jag hon har mitt fulla förtroende att shoppa loss! Högst på min egen lista ligger dock en Bayswater i oak, Speedy 35, och en ljuvlig vit väska jag tror heter Beverly från Michael Kors. En stor plånbok (stor nog att ha som en liten kuvertväska) i nån skrikig sommarfärg, gärna Pradas eller Mulberrys.

Till killarna önskar jag sommarkläder. Viktor gillar surfarshorts och coola linnen o kepsar medan mini i magen inte har nån talan och mamma blir glad för vad som…

Nu verkar det ju kanske konstigt att lägga upp en sån här önskelista på bloggen men Johanna är nog min mest trogna läsare (förutom mamma möjligtvis) så här vet jag att hon ser det 😀

0 kommentarer

  • Johanna

    Klart man kan bära saker i ICA-kassar 🙂 men med lite fejk kan mjölken få ligga kvar i kassen och plånkan i Vuitton 🙂 Anne om jag snubblar över något som ser vettigt ut så haffar jag det!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: