Livet

Dubbelt upp på vårdcentralen

God morgon!

 

Nyss kommen till jobbet efter en liten morgonvisit hos barnmorskan. Jag o Jordgubben mår fina fisken och allt ser bra ut! Men som alltid (numera) går jag ju på toa det absolut sista jag gör innan jag går hemifrån. Och självklart ber hon om ett urinprov det första hon gör när vi kommer dit. Hmm… tur att man är gravid och kan kissa hur många gånger som helst på en dag! Inget fuffens på det provet heller.

Vi fick med oss papper hem om tider för både profylax och nån kurs för omföderskor. Jag är ju inte riktigt överens med vetenskapen gällande det här med andning men jag o Fredrik ska väl läsa igenom och se om vi ska gå ändå. Jag tycker det kan vara bra för honom att få i alla fall en liten genomgång. Det är ju trots allt mig han ska ha att göra med när dagen väl kommer.

 

Efter jobbet idag är det en sån där alldeles strålande onsdag då jag får hämta mitt lilla hjärta!!
Vi ska till BVC och besikta honom som 5-åring! Efter det blir det nog en liten sväng i centrum och om jag känner min son rätt ska det fikas med kanelbulle också. Jag har lärt honom allt jag kan – är man i ett centrum fikar man. Japp, så är det!

Från ett tidigare fikabesök i Väsby Centrum. Vi har alltid mysigt jag och Liten när vi är på shoppingtur…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: