Livet

Tisdag

God morgon!

Trötthetens tema fortsätter. Sover ju knappt eftersom den här kick-boxaren i magen tydligen tycker att nattetid är bästa tiden att träna på. Uppe på toa ett antal gånger i natt…
Köket växer så smått fram och igår fick vi hop hela städskåpet! Tyvärr fick Fredrik en alldeles för bra överblick över hur mycket vaser, servetter, fat och skålar jag har så jag fick göra en rejäl rensning. Nu har jag en stor kasse med fina saker som får åka till landet till sommaren! (Jag vägrar slänga!)

Ikväll ska vi ta ett sista ryck och få in det sista. Hade det varit fint väder va min plan att ta lite fina kort på nya fina bilen och visa er. Tvättade den igår och den är så fin! Men så kom det ju snö inatt och är dessutom äckelväder fortfarande så det blir inga fina bilder… Det får vänta! Jag är hur som helst sjukt nöjd med kärran!

Just det! Man fick lön idag – vilket betyder att jag ska lägga in alla räkningar för betalning. Sen är det som om lönen aldrig ens kom… Alltid lika kul med den 25:e 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: