Livet

Vila på jobbet

God morgon!

Sitter på jobbet och vilar upp mig!

 

Den här helgen har varit helt otrolig. Har väl aldrig spontant slängt ut och satt upp ett halvt kök. Och det i 7 månaden! Jag gjorde ju inte mycket tungt direkt men det är ändå full fart hela tiden. Nu imorse insåg jag att frukost inte fanns på kartan – tur att man kan sno åt sig en tallrik yoghurt här på jobbet. När jag slutar är det bara att åka hem och fortsätta. Stommarna är på rätt plats men nu ska allt som vi slängde ut IN igen. Suck! Det gick betydligt enklare att få ut skiten. Nu ska ju allt sorteras och ställas snyggt och fint i skåpen.

 

Nåt väldigt trevligt var dock att jag fick ta nya, fina bilen till jobbet idag! Wiho! Vilken skillnad. En bil där det faktiskt händer det som är tänkt när man trycker på en knapp eller vippar på en spak. Det är lyx jag inte är van med. Ska ta och tvätta pärlan idag så man får se hur den ser ut utan snö på. Vi såg den ju när vi kikade på den men då hade den stått i garage och va lite dammig. Idag ska den bli FIN!

 

Mycket på schemat även denna vecka…

 

Måndag:           Tvätta Bilen

                             Försöka få in torrvaror i skåpen

 

Tisdag:               Fortsätta med köket

                             Inköpslista till Viktors kalas

 

Onsdag:            MVC-besök

                             BVC-besök med Viktor. 5-års koll!

 

Torsdag:            Förbereda för kalas!

 

Fredag:              Läkarbesök hos MVC

                             Handla inför helg och kalas

 

Lördag:              Vilodag 😀

 

Söndag:             Piratkalas 12-14

                             Simskola 18

Kommentera

%d bloggare gillar detta: