Hus och Hem

Annes HUS

Idag välkomnar jag en ny kategori i bloggen – Annes HUS! Det händer en himla massa här hemma både här och där så nu fick det bli en egen kategori för renovering och hemindredning. Jag har inte flyttat allt gammalt men det sista som hänt (hallgolvet o trappen) har fått byta till nya tillhållet i denna kategori.

Uppdateringen i helgen har varit obefintlig men det har sin förklaring här:

Helt plötsligt i lördags morse kom mamma o pappa förbi – och efter en kaffe slets halva köket ut!
Nu är det söndag och vi har redan varit på IKEA en rejäl sväng och köpt massas stommar o grejer. I första hand gör vi om den sidan av köket där städskåp, skafferi och kyl/Frys finns. Det har även slagits ut en garderob i hallen som ska ge oss lite mer plats i köket. Hallgolvet ska sen fortsätta in i köket så det blir samma golv överallt.
Som sagt – här händer det grejer. Vilket betyder att jag nu har ALLT – både köksgrejer och kläder o skor i vardagsrummet. Hyfsat kaos med andra ord. Men åhhh.. det kommer bli jättefint när det är klart!!

Som alltid – Tack tack tack mamma o pappa för all hjälp!!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: