Livet

Lockig

Jomenvisst! Man har ju lockat håret idag! Är så himla nöjd med mitt blonda hår.. Det är tur att min frisör är van med mig och vägrade göra det mörkare när jag va där för nån vecka sen. Hon vägrade verkligen! Med en jäkla bra motivering eftersom jag vet själv att jag kommer komma tillbaka om nån månad när solen tittat fram och man får vårkänslor och vill bli blond. Jag är lika korkad varje år. Blond på sommaren och så snart det blir höstrusk ska det vara mörkt. Och innan vintern är slut är jag nästan svarthårig och blir förtvivlad när jag inte kan bli blond över en natt till våren. Pucko! I år har jag ÄNTLIGEN gjort det i rätt ordning. Behållt mycket av det ljusa under vintern och kommer därför kunna vara riktigt ljus och fin till sommaren! Man kan alltså lära gamla hundar sitta!

Dagens mage är instoppad i en stickad tröja i storlek JÄTTE! Tack och lov kan man shoppa loss för inga pengar på REA (H&M i det här fallet). Spanade in lite mammasidor igår i hopp om att hitta nåt fint. Fint fanns det – men vilka priser!!! Fattar inte hur andra tänker men jag pröjsar inte nära 1000-lappen för en tröja som jag ska ha i ett par månader.. Galet! Den här polon jag har idag betalade jag 49.50:- för. DET är lagom för en tillfällig tjockiströja!

Nu drar jag mot Sollentuna och lunch med bästa Johanna!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: