Livet

Full fart mot helgen

Fredagar är bra dagar. Idag är det en ännu lite bättre fredag. Jag har en dag framför mig med massa trevliga saker! Förmiddagen ska jag tillbringa här hemma med lite pyssel. Har sovit riktigt dåligt inatt så det är skönt att kunna ta det lite lugnt. I eftermiddag blir det fika med johanna och sen… SEN ska jag få åka och hämta min bil! Tjoho!!! Lilla blå har verkligen sagt ifrån nu så jag kan inte ens öppna dörrarna med fjärren. Han vill verkligen inte längre. (ja, det är bara att byta batteri men det är själva grejen). Nu ska han bli avställd i väntan på en riktig genomkörare på verkstad i vår innan vi säljer honom. Mamma o Pappa ska med in till stan och hämta nya Blå faran och kvällen ska avslutas på en alldeles ljuvlig grekisk restaurang. MYS!

Innan dess är det dock tänkt att jag ska fixa med tvätt och sånt här hemma så det är väl bara att sätta fart!

Trevlig Fredag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: