Livet

Men jag vill ju vara fisk!

Nya stjärntecken alltså. Vad spännande att jag helt plötsligt ska vara Vattuman! Och att Viktor plötsligt är Skytte. Och Fredrik såg jag nu – HAN är plötsligt fisk! Va fan! Jag vill ju vara fisk – jag har ju alltid varit firre.
 
Undrar om det här kommer bli ”sant”? Det är ju egentligen skit samma men jag har ju gaddat mitt o viktors tecken och hade ju tänkt lägga till jordgubbens (och Fredriks – dom får ju samma) när han kommit ut. Nu har jag helt plötsligt bara en samling tecken som inte stämmer överens alls! Hoppas våra kära danmarksboende vänner kommer hem till Sverige snart. Båda är tatuerare och kommer få ett digert jobb att i så fall (om dom här nya tecknena nu stämmer) göra om hela min tatuering… För jag ville ju bygga ut den ändå men att BYTA alla tecken blir ju lite värre. Fisktecknet kan jag ju ha kvar kom jag just på – för Fredrik och jordgubben blir ju fiskar men vad gör jag med den överflödiga stenbocken som va viktor? Va fan! Sånt här kan man ju inte komma och ÄNDRA på sådär 3000 år senare….

När den va precis nygjord. Ville ju göra den större med liljor och sen det nya tecknet i ett annat typsnitt men nu måste jag ju hitta på nått HELT och täcka över och göra om! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: