Livet

Viktor är utvecklad!

Började morgonen med utvecklingssamtal på dagis! Det gick fina fisken och Viktor passerade utan anmärkning. Mycket som rör sig i skallen på ungarna nu när det börjar närma sig skolval. Vi kör på en kommunal variant och nära-hem-principen. Breddenskolan ligger i vårt område och jag har kompisar som har barn där så det är ett enkelt val. Ska på infomöte där på torsdag och händer/säger dom inget katastrofalt skickar jag in pappren direkt efter det. Viktor är inställd på att gå där han med så det blir nog bra.
Fattar inte att ungen ska börja skolan! Vad hände med min lilla bebis? Min lille skrutt som vankade runt i blöja o napp? ♥

(Tur för mamma att det kommer en ny bajsmaskin i april så jag har nåt att göra)

Nu blir det jobb hela långa dagen innan jag får hämta hem mitt hjärta igen. Vi ska fixa flaskpostinbjudningar till kalas ikväll! Mysigt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: