Bröd

Gammaldags Surdegsbröd

Frukostbröd lyser med sin frånvaro här hemma så det blev en vända med min älskade kitchen aid ikväll. Hittade en liten påse med jästmix för surdegsbröd som jag testköpt. Jag har ju vidgående planer på att göra egen riktig surdeg men jag smygstartade med denna. Det är alltså en liten påse från Kronjäst som innehåller grunden med jäst och surdeg och så behöver man bara tillsätta mjöl och vätska själv. Praktiskt! Återkommer imorgon om det var en lika bra idé som den är praktisk.
Tycker att det jäste lite dåligt och färgen är betydligt ljusare än jag väntat mig men det luktar gott i alla fall!

Annars har inte kvällen bjudit på mycket. Har ont som tusan i revbenen och efter ett samtal med barnmorskan idag fick jag höra att det är vanligt – och inte går att göra nåt åt. Det är bara att gilla läget. Typiskt!

Ska ta och kika lite på TV nu innan det är sängdags. Imorgon är det utvecklingssamtal på dagis så det är till att vara uppe med tuppen!

Natti!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: