Livet

Svårt val

Jag vill ju så gärna ha nya glasögon. Köper man på nätet får jag två par glasögon för samma pengar som det kostar att få linser för ett par månader hos optikern. Sjukt – men bra! Linser använder jag ju ytterst sällan numera så därför kostar jag på mig lite olika bågar istället. Har fått hem ett gäng för test och behöver nu hjälp att välja!!!
Så ni som läser får mer än gärna lämna en liten kommentar om vilka ni gillar! Är alla fula vill jag VERKLIGEN ha kommentarer så jag slipper gå runt o vara ful i vår!

Samtidigt får ni se den nya frisyren. Inte så mycket klippt men ny färg och toppat. Känns som nån annans hår – det hade verkligen blivit slitet! Men nu är jag ny o fin igen!

Lite sol skulle inte skada ser jag nu när jag tittar på bilderna. Haha – fokus på bågarna och inte på blekfisen alltså 🙂

Alla fyra bågar är bruna och är lite mer diskreta än vad jag brukar ha. Har ju röda, lila och svar/rosa annars.. 

Och till slut två svarta. Jag vill ha ett par som inte har nån färg alls – helt vanliga klassiska svarta.
Märkligt att jag inte köpt det tidigare…
 

6 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: