Livet

Frukosttips!

I morse var jag faktiskt förvånadsvärt pigg trots att jag hade sjukt svårt att sova! Hur som helst. Jag kom upp och bestämde mig för att få i mina killar lite frukt och nyttigheter till frukost. Ingen av dom är stora fan av frukt men gör man smoothie så slukar dom. Sagt och gjort. Vaniljyoghurt, bananer och frysta bär. Jag har alltid lite olika bär i frysen. Kanon att kyla smoothies med och det är även den bästa fyllningen till cupcakes och annat smaskens!
Köper dubbelt upp när det är billigt – i frysen håller dom ju lääänge. Min nya favorit är björnbär! Gott och nyttigt!

Nu är alla andra i familjen på jobb och dagis! Själv är jag ledig idag ska snart hoppa in i duschen för att fixa till mig lite innan det är dags för MIN tid. Jag ska till frissan! Äntligen! Två timmar i en stol med kaffe, skvallerpress och småsnack med ljuvlig Tule. Hon är den bästa! Middag blir nog hos mamma o pappa (fast det vet dom inte om ännu) och sen en lugn fredagkväll med en film kanske. Ahhh.. en bra fredag!

Just det! Har fått mina bågar för test! Ska testa alla i eftermiddag och lägga upp bilder här så jag får lite smakråd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: