Livet

Nu kom jag fram i kön!

Jag hade ju köplats 524 igår när jag ringde försäkringskassan… Nu ringde dom – Ett dygns kötid alltså 🙂 
Idag ringde i alla fall nån människa (dock väldigt trevlig vilket alltid är en bonus när det är från den myndigheten) från rätt avdelning och meddelade två saker.
Dels att det datum som jag sökt havandeskapspenning för är fel (vilken tur att jag fått dom datumen från en annan som jobbar där) och att jag därför måste på ett nytt läkarbesök för att få förlängd sjukskrivning till dess att jag kan få havandeskapspenning.  
MEN!!! Håll i hatten nu – hon såg inte någon anledning till att inte godkänna mig! Hade ju blivit förberedd på att det är galet hårda regler för att bli godkänd så det är stort!! Wiho! Hon hade dock inte godkänt på riktigt ännu (dom har ju bara haft mina papper i 25 dagar nu så det faller nog in under deras handläggningstider) men eftersom jag ringde skulle hon göra det så snabbt hon kunde. (Det lönar sig att ringa och vara tjatig med andra ord).
Hoppas hoppas att allt det här löser sig nu så jag kan ägna mina dagar åt att bara vara tjock 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: