Livet

Kramp!

God morgon!

På jobbet efter en lite annorlunda morgon. Fick lämna två barn på olika ställen innan jobbet. Liam (Fredrik systers son) sov över hos Viktor inatt. Så söta! Viktors första sleep-over hemma så han va mäkta stolt. Mamma brassade vaniljpannkakor och sen blev det filmtittning och lek. Killarna somnade som stockar vid 20.15. Jag fullkomligt dog i soffan och rörde mig inte ur fläcken förrän vid 23.30. Japp, jag är trött idag! Hann dock en bra bit på mina mormorsrutor – det går framåt! Kollade på en riddares historia – en gammal men strålande film. Tillfredställer alla sinnen. Nåt fint att titta på, kärlek, drama, lite krig och framför allt ett lyckligt slut. I like!

Natten var vidrig. Nu har kramperna i vaderna kommit på riktigt. Kan inte ens säga hur många gånger jag vaknat inatt av att mina stackars vadmuskler satt uppe i knävecken nånstans. Det gör ju så överjävligt ont! 🙁
Idag blir det jobb och sen hem till soffan igen. Viktor ska hem till en kompis efter dagis så jag hinner ta en powernap innan det ska börjas med middag och doningar.

Nu ska jag se till att göra det absolut bästa av den här dagen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: