Livet

Dagens utflykt

Tjockis på väg! Det här är det närmaste dagens outfit jag kommer…
Mest bara för att jag fullkomligt älskar och måste visa min nya tunika från VILA. Jag tror ärligt att dom har en gravid på sin inköpsavdelning! Ljuvligt stor över magen men ändå tighta armar och snygg skärning. I like! Har en svart med vita ränder och en tvärtom som inte är invidg ännu.

Nu är jag påklädd och stylad (läs, jag har tagit på mig örhängen och kladdat dit lite mascara) och ska till ICA en sväng för att införskaffa efterrättstillbehör. Jag är efterrättsansvarig för kvällens middag hos bror m familj! Jag ska också till JULA och handla saker som Fredrik beställt. Känner mig hyfsat bortkommen på den affären så vi får väl se vad jag kommer hem med! Wish me luck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: