Hus och Hem

Trappen och hallen

Nu så har vi börjat. Eller ja, vi och vi, Fredrik har börjat! Hallgolvet åker ut med en rasande fart och jag gör mitt bästa för att hänga med och fota allt! Det går undan! Mest tack vare att dom som la in det underbart ASFULA klinkergolvet har lagt det direkt på en plastduk på ett plastgolv. Bara att banka lite så lossnar allt. Och eftersom det är en plastmatta under kommer vi nog slippa flytspackel så det här KAN bli en smidig historia. Nu ska man ju aldrig ropa hej för tidigt men vi har hoppet uppe!!

Kollade i arkivet efter bilder på hur tjusigt det var i hallen innan vi flyttade in och märkte att jag nog aldrig la upp bilder på hur trappen blev efter ommålning. Så den här lilla serien av inlägg som kommer handla om den fortsatta renoveringen inleds med före och efterbilder på trappen!

Trappen innan!

Trappen nu!

Helt vit med ljust grå matta på stegen. Vi hade ju planer på industriplastmatta men insåg att det skulle bli snorhalt och kallt. Så nu är det mysig heltäckning istället. Blev tyst, mysigt och varmt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: