Livet

Ensamma hemma

Kramade just av Junior som med ryggan i högsta hugg tog morfar i handen och for mot nya äventyr. Först ska det köras traktor och sen bär det av hem till pappa en vecka. Usch – längtar redan efter honom! Hatar hatar hatar när han åker. Men det värmer att han är så glad och springer iväg utan ett problem i världen. Han kommer få en kanonvecka hos pappa och på måndag är det dagis igen – han längtar. Det är också en sån sak som gör en mamma lite lättare till mods. Han älskar verkligen dagis.
Men det är samma visa varje gång. Man får en bamsekram och ser den där lilla mannen med sin stora ryggsäck kila iväg och jag skulle varje, och då menar jag VARJE gång, kunna sätta mig ner i trappen och gråta. Det är vidrigt! Nu är jag ju gravid och ännu mer hysteriskt känslosam än vanligt men det blir så in i helvete tomt. Hoppas hoppas det kommer kännas lättare när Jordisen kommer. Men vad jag har hört blir det värre. Fy fasen! Vad gör man då? Knaprar lyckopiller?

Vi har hur som helst haft en jättemysig morgon. Jag smög upp och bakad scones och gjorde smoothies så att mina killar skulle få en riktig mys-helg-frukost. Tända ljus och en långfrulle var precis vad vi behövde. Nu ska jag o Fredrik sätta lite fart här hemma. (läs – fredrik ska BÖRJA RIVA UT HALLGOLVET!!!!! och jag ska göra… ehh.. ja, nånting.. titta på kanske?) Nä, jag ska faktiskt projektera lite för hur vi ska göra i hall och kök. Det ska förhoppningsvis bli lite öppnare och ljusare här hemma när allt det här är klart! Fredrik vet inte riktigt om mina planer ännu men jag ska inviga honom vart efter… 🙂
Ser ut som att vi kommer ha fullt upp i helgen! Sånt gillas!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: