Livet

MÄTT!

Ahhh… pappas mat! Har precis kommit hem från mamma o pappa och nu är magen överfylld med rådjurssadel! Så himla gott! Det fanns en tid då jag dock tyckte att det va förbaskat tråkigt med rådjur och älg. Jag vet att det är mångas favorit (vilket jag numera förstår) men äter man det 4 dagar i veckan är en rådjurssadel med potatisgratäng ingen större hit. Då hade jag hellre valt köpta köttbullar eller falukorv. Numera när pappa inte jagar längre är det BETYDLIGT godare. En mycket lyckad kväll som avslutades med mina mandelbottnar fyllda med vispgrädde och smultron från landet. Åhhh.. längtar till landet också! Vilken nostalgikväll det blev!

Nu blir det framstupa sidoläge i soffan tills jag orkar ta mig upp för trappen för att lägga mig!

Nattis!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: