Livet

Tisdag!

Brrr… Skulle blivit skridskor med Liten idag men det är FÖR kallt. Ishallen är stängd och åka ute när det nästan är 15 minus är inte ett alternativ. Pappa o Viktor åkte just för att ta en repa med traktorn på pappas jobb. Det är verkligen en av Viktors favoriter. Bara vara på skroten är ju roligt med alla bilar, delar och maskiner. Att sen få ÅKA i den stora traktorn är rena drömmen. Jag kommer få hem en mycket nöjd liten kille om ett par timmar. Själv ska jag ta mig till affären och handla lite. Det är trettondagsaftons-middag hos mamma o pappa imorgon och jag har fått order av min kära mor att bidra med mandelbottnar. Jag missar ju inte en chans att få köra med min maskin så bakning står på mitt schema idag. Sen har jag planer på att göra egen musli – hittar aldrig nån jag riktigt gillar i butik så nu blir det att skapa en egen. Återkommer med resultatet senare!

Först en dusch och sen ut i kylan!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: