Livet

Kaffe och Gardiner

God Morgon!

Igår började jag slänga ut julen här hemma. Jag är lika effektiv på att ta bort julen som att ta fram den. Så fort det blir decemeber åker varenda tomte fram och inget annat än julmusik spelas. Men till nyår är det mesta bortplockat igen. Det är mysigt med alla prydnader o röda saker men jag ledsnar fort. Granen är undantagen, den sparar jag till i alla fall trettonhelgen…
Igår fick Viktors rum och vårt sovrum återgå till det normala. Så himla skönt att allt är vitt och undanplockat igen.
Idag blir det lite fix i kök och vardagsrum – gran, gardiner och adventsljus får dock stanna. Det är för mörkt och trist utan alla dessa smålampor överallt.

Frukosten är uppäten och Fredrik har åkt så nu ska jag sätta mig i soffan med kaffe nr 2 och kika igenom nytillskotten av kataloger. Jotex och H&M kom igår så jag hoppas på att hitta några nya favoriter till våren.
I övrigt är det lunch ute med M och Viktor på planeringen! Inte igår vi gjorde nåt ihop så det ska bli skoj. Ikväll kommer mamma, pappa o mormor hit för att efterfira Viktor lite och spela Bingolotto! Japp, du läste rätt! Fredrik har bestämt sig för att spela på uppesittarkvällen så ikväll kommer vi alla sitta och kryssa (inte pappa förstås, han är ju anti på ren princip).

Kommentera

%d bloggare gillar detta: