Pyssel och Fix

Förberedelser

Helt plötsligt har en bra bit över halva tiden gått och jag o jordgubben jobbar på i sakta mak i vecka 25. Känner mig ju stor som en elefant redan nu så vi får väl se vart det slutar. Lite förberedelser händer här hemma för att göra plats för ännu en familjemedlem i vårt egentligen redan för lilla hus.
För ett tag sen sattes nya garderober upp i sovrummet för att erbjuda den gamla garderobsplatsen till Jordisens säng. Igår fick äntligen dessa dörrar handtag så imorse kunde jag öppna med en KNOPP! Små saker som gör en lycklig i ett becksvart sovrum där Fredrik sött sov vidare.
Det stora framsteget igår skedde dock i badrummet! Igår trotsade vi (mest Fredrik) förkylning och onda ryggar för att få till ny förvaring och framförallt en framtida skötbordsplats. Som alltid när vi gör nåt numera så är det köksinredning som får sätta in. Blev hur bra som helst och nu får allt från handdukar till städgrejer och blöjjor plats! 

Så här såg det ut innan. Lite förvaring fanns men den är ju inte direkt i bra bebishöjd och det är ett jäkla block att ta undan allt för att lyfta på locket när toapappret är slut.
 

Nu har vi ett mindre kök även i badrummet (finns en större variant i vardagsrummet) som sväljer det mesta och som dessutom är betydligt snyggare!

Och här – i det lilla specialbyggda grypin som tvättmaskninen bor i ska jordgubben få sitt skötbord. Fram tills dess får min finfina förbandslåda äran att hålla till där…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: