Livet

God fortsättning!

God morgon!

På jobbet igen efter en underbar julhelg! Dock var Comhems julklapp till oss – Inget internet! Så tyvärr har juluppdateringarna lyst med sin frånvaro. Julhelgen är väl i och för sig den helgen man verkligen ska göra annat på än att sitta framför datorn så det har inte gjort så mycket. Ska härja med min käre internetlevarantör i eftermiddag så ikväll kommer lite nya bilder på tomtar och paket 🙂

Jag ska jobba idag och imorgon men sen är jag ledig tills nästa fredag – SKÖNT! Det är lätt kaotiskt här på jobbet så det ska faktiskt bli väldigt väldigt skönt att vara hemma istället. Just det! Min sjukskrivning är godkänd så jag kan ÄNTLIGEN pusta ut och ta det lite lugnt. I alla fall tills sista januari då sjukskrivningen förhoppningsvis ska övergå till havandeskapspenning. Jag har fått en kanon tjej på försäkringskassan i Sollentuna som jag pratade med dagen innan julafton. Så himla gulligt av henne att ringa före jul så att man vet!

I övrigt så är idag kanske årets viktigaste dag: MIN FINA FINA KILLE FYLLER 5 ÅR IDAG!
Lite jobbigt (för mig) att han är hos M men jag vet att han kommer få världens bästa födelsedag i alla fall! Jag har lite planer på att ta en sväng till Stinsen för lite mellandagsshopping efter jobbet och förhoppningsvis är dom hemma så jag kan titta förbi och sno åt mig en grattiskram i alla fall. Vårt firande av Lilleman får blir på torsdag när han kommer hem! Usch – saknar honom så himla mycket redan och det har bara gått 2 dagar sen han åkte. 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: