Livet

Varmt om mina fötter

Gravid som man är så är jag svullen som en ballong. Gör gång på gång nya upptäckter om saker jag inte kan få på mig. Senaste tillskottet i högen ”saker-jag-inte-kan-ha” är skor. Jag kommer i princip bara i mina JÄTTEkängor som vanligtvis är för stora. Dom är klumpiga, stora och fruktansvärt fula till precis allt utom termobrallor (och dom kommer jag inte i hur mycket jag än skulle vilja). Idag mitt i julklappshandeln bestämde jag mig för att köpa mig ett par höga varma kängor med snörning! Dom ska alltså omöjligt bli för små. Hittade ett par superfina på Eurosko i Stinsen men i barnstorlekar. Inte mycket att göra men jag drog en chansning och frågade tjejen i kassan. Hon skrattade nästan åt mig – tydligen fler än jag som gillade dom där dojjorna – dom var slut överallt. Fanns ett par 39or i hela storstockholm – Tumba. Jo, för dit vill jag gärna slira med Lilla blå. Hon i kassan knapprade vidare och funderade… Till slut tittade hon upp och konstaterade att det KUNDE finnas en storlek 40 i Mörby. JAA! Rätt sida av stan gör att jag utan problem kan lägga i en sula om dom skulle va för stora… Sagt och gjort. Skorna blev undanlagda och jag o Liten brände över halva norra Stockholm. Perfekta! Så fina, vita och precis som jag vill ha dom. 900 pengar av julklappsbudgeten rök men åhh va varmt och gossigt jag ska ha det när jag går ut resten av vintern! God jul till mig själv!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: