Livet

Sista dagen…

Javisst! Idag är det sista jobbdagen före jul! Hoppas dom här timmarna går fort så jag kan komma iväg på ett par julklappsinköp innan jag ska hämta Viktor hos Morfar. Vi har ju minskat ner på julklapparna i år eftersom jag inte har nån chans i världen att springa runt och shoppa men ett par småklappar till alla blir det nog i alla fall.
Ja, Fredrik o Viktor är ju klara sedan länge så dom får julisar som vanligt!

Snacka om att det var mys imorse när vi började med att smyga ner o tända granen. Egentligen ”får” man ju inte fusktända förrän på julafton men eftersom Viktor åker till M på juldagen så har vi ansett oss ha laglig rätt att tända redan nu. Ikväll ska vi dessutom klä Viktors lilla gran – alltid en ytterst mysig julig sak.

Jag hade för övrigt en j-vla skitdag igår. Ont överallt och riktigt svårt att gå! Men nu är det en ny dag och det känns betydligt bättre idag så jag hoppas det bara va en dålig mellandag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: