Livet

Granen är inne!

Vi har ju köpt världens i särklass största gran. Som nu har hittat in (efter att Fredrik o Martin tillbringat en timma med att hugga till stammen så den fick plats i foten) och tinat. Den va stor innan men när den väl tinat och ”puffat” till sig är den ENORM. Jag är lycklig! (Fredrik är mindre lycklig – men håller god min). Ikväll hade vi myskväll i tomteluvor (ja, samtliga familjemedlemmar – utom Harry då) och klädde denna enorma skogsprydnad. Den blev kanonfin! Lite Hyacinter har hittat in också för att sprida ytterligare juldoft här hemma… Bara 4 dagar kvar nu till årets allra bästaste dag!

Imorgon är det dags för att klä Viktors egen gran som han ska ha i sitt rum. Han o Morfar har varit ute och huggit i skogen. (Läs. pappa har ställt ut en liten gran han köpt på ett bra ställe i skogen som dom sen har varit och ”huggit” ner och kört hem i pulka). Ett antal tomtar har också smugit sig fram utan att Fredrik sett det allt för mycket… Imorgon hoppas jag även på att få till en Vörtlimpa och griljera skinkan!

Nu blir det lite TV innan den här mycket gravida och idag väldigt onda gravida hoppar i säng!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: