Livet

Sjuk dag 2

God morgon!

Hoppas verkligen att alla har haft en betydligt bättre natt än mig. Fy fasen säger jag bara. Har inte sovit långa stunder. Ont precis överallt blandat med att ha frysit, svettats, mått illa, varit upp på toa och så vidare… Ni hajjar.
Nu har Fredrik åkt till jobbet för en stund sen och jag kämpar på med att behålla den enorma frukosten jag fick i mig bestående av rostismacka och lite juice. Än så länge verkar det funka…
Till min stora glädje SITTER jag dessutom upp – har så j-vla ont i ryggen så ligga mer just nu är inte ett option kan jag säga. Vill dessutom tillägga att må illa och känna sig kräkfärdig är ingen hit i vanliga fall – lägg sen till att jag har en rugbyspelare i magen som självklart fick för sig att träna HELA dagen i går. Som om inte magen kändes ut-och-in redan… Urk! (Men skönt att känna att han i alla fall va på bra humör)

Nu ska jag inte göra mycket annat än sitta! kvar här i soffan och göra en filmlista till LOVEFILM. Jag är ju en sån där Buzzador och just nu är jag med i en filmkampanj där jag får testa Lovefilm en månad. Hoppas det funkar bra, skulle ju vara perfa att få hem 4 filmer i brevlådan i månaden. För 99:-/månad tycker jag det är en jäkla bra service! Mer om det kommer senare – har även ett par små presentkort jag fått äran att dela ut… så.. om ett par timmar kommer min lilla bloggs allra första tävling! wiho!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: