Livet

Lovefilm – Tävling

Nu introducerar jag då min allra första tävling. Jag har i och med min medverkan i en kampanj på buzzador fått två presentkort med samma erbjudande som jag fått testa på!

En månads prova-på hos Lovefilm. Du får hem 4 filmer under en månad (2 st/2 ggr). Vill du fortsätta låter du bara Lovefilm fortsätta skicka 4 filmer på månad för 99:-/månad men skulle du vilja avsluta ditt medlemskap gör du det direkt på deras hemsida innan månaden gått. Jag har precis gjort min filmlista och har valt mycket nytt men även testat att söka på gamla favoriter och i mitt fall fanns SAMTLIGA titlar jag sökte på. Inte nåt jag kan säga om min lokala Videobutik direkt.

Vill du ha ett presentkort på en månads medlemskap hos Lovefilm lämnar du bara en kommentar här i bloggen. Jag drar två vinnare på fredag! Det spelar ingen roll om du har en blogg eller inte för att vara med och tävla!

Vill du bli en buzzador och själv få testa på massa olika produkter? Använd den här länken när du blir medlem så får jag en värvningspoäng samtidigt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: