Livet

Lucia

Ute i kylan med största dunjackan och kamera i högsta hugg. Luciatåget var ju såklart bedårande och om bara alla föräldrar kunde inse att alla skulle kunna se om man bara backar lite så hade det varit jättetrevligt. Tyvärr är det ju störst går först i publiken så jag gjorde som alla andra – Brottade mig fram! Hänvisade till gravidmagen och magade mig fram så jag fick lite bilder. Ungarna sjöng jättefint och efteråt bjöds vi på glögg och Cilla hade med sig mumsiga lussebullar (Tack snälla!). En trevlig eftermiddag. Jag och mamma fick dock åka själva för när Fredrik kom hem va han bra blek om nosen så han fick ta en powernap i soffan och se lussetåget på bilder istället. Han är piggare nu så förhoppningsvis slipper han bli sjuk…

Lite buzzade bilder från idag. Vi fick strikta tillsägelser att man inte fick lägga ut bilder på varken nätet eller facebook. Jag har valt att lägga ut bilder såklart men jag vet att vissa föräldrar har sagt till specifikt att deras barn inte får vara med på bilder som visas offentligt så jag har suddat ut alla utom Viktor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: