Pyssel och Fix

Symaskinen är nere…

från vinden! När man bor i en skokartong så befinner sig mycket prylar mer eller mindre permanent på vinden. Ibland får nån pryttel gästspela här nere och just nu är det symaskinens tur. Jag har en del småpyssel inför jul som jag ska sy men först ut blev två par av Fredriks jeans. Jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan få sönder kläder som han får. Men det är väl nån manlig gen tror jag… Jättekul att sy igen och jag slog till och med på stort och städade mitt stora syskrin. Vill inte ens fundera på när jag gjorde det sist. Måste köpa lite nya synålar och lite annat smått men annars var jag rätt fullsorterad. Nästa projekt blir våra nya julstrumpor som ska hänga i hallen och förhoppningsvis fyllas med små klappar till jul!

Världens bästa (och största) syskrin fick jag av mamma för massor av år sen. Det är alldeles ypperligt och precis allt får plats! Kom på att mamma även har införskaffat min symaskin, fick den i present för bra många år sen men den jobbar på fint fortfarande.. Det är en bra mamma jag har!!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: