Livet

Söndag

Idag har vi verkligen haft en dator/TV-fri dag. Skönt! Vi vaknade sent efter gårdagens monsterfärd hem. Det var hur fint väder som helst när vi vid 22-tiden skulle åka från Kristin & Jonas. Men väl ute på motorvägen körde vi helt plötsligt in i en solid vägg av snö. Det tog över en timme innan vi kom till första skylten skyltat Uppsala. Sikten var väl ett par meter och vi körde inte mer än 55-60 km/h. Ett par km innan Uppsala försvann snön lika plötsligt som den kom.. Stjärnklar och inte en snöflinga. Va tvungen att ta ett kort på bilen när vi väl var hemma..

Hur som så har vi använt dagen till lite städning och fix här hemma. Inköp av tomtekläder inför morgondagens luciafirande på dagis har också hunnits med. Nu har Viktor Liam här så dom leker och kollar film i hans rum. Fredrik leker krig på PS3:an och en kyckling håller på att göra sig ätklar i ugnen. En riktig söndag… Det är härligt med ”riktiga” söndagar. Jag ska snart ta mig an potatisen och sen blir det söndagsmiddag.

Just det, allt julgodis. Det blev en himla massa sorter – ska ta lite bra bilder till imorgon så kommer resultat och recept upp här!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: