Livet

Tjejkväll!

Den smala befolkningen på vår lilla sammakomst provade snygga kappor – dock fick ingen med sig nåt hem…

Igår hade vi tjejkväll! Pia, Hanna och jag var en sväng i Täby Centrum för att shoppa upp Pias presentkort som hon fick av oss i födelsedagspresent och lite julklappar. Artur o Fredrik blev hemma med barnen! Pia lyckades riktigt bra och fick med sig en riktigt snygg klänning och en stor tröja. Båda stickade och randiga – passade henne perfekt! Jag shoppade lite julisar till mina killar men dom kan jag ju inte visa här… Är nu klar med julklappar till mina älsklingar så nu blir det resten av familjen i helgen och nästa vecka. Vet på ett ungefär vad jag är ute efter så det bör gå smärtfritt.

Vi avslutade kvällen med lite mat – en riktigt god Bentolåda!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: