Livet

Spegel

Efter att jag gjorde om hallen i mars så har vi en liten fin hylla med en spegel över vid lilla toan. Den är jättefin och på hyllan står små piffiga ljus och mina favoritgrodor från min samling. Så här ser det ut nu (bilden till höger i mitten)…

Nu till vårt lilla problem. Viktor har vuxit ikapp hyllan så nu är det bara millimeter kvar innan han slår i skallen i hyllan när han springer förbi. I övrigt så har jag haft ner min stora fina ljuslykta som stod där med dammsugaren (Tack till min fina mamma som donerade sin likadana till mig!) Sen förra veckan hade jag ju ner en av mina grodor som jag fått av Fredrik. Och till sist så hade Fredrik ner en av dom små lycktorna i morse.
Hyllan måste bort!

Nu till problemet – jag vill ha en stor och då menar jag STOR spegel i hallen. Vart hittar jag en snygg sådan för lite mindre pengar än en månadslön? Vill helst inte ha en från IKEA – känns både trist och högst oinspirerande…
Det är dags att börja leta… Förslag mottages mer än gärna!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: