Livet

Järn till fröken

Gårdagens besök hos barnmorskan gick bra. Det var inget fel på blodtryck och socker. Däremot hade järnvärdet gått ner rejält så det blev dubbla leverpastejsmackor till frukost idag. Det är inte så lågt att jag måste äta tabletter men mer vatten och vila samt lite extra järnrik mat. Ska på kontroll igen den 21 december så då får jag veta mer..

Idag blir det nog ett nytt brödbak. Gårdagens resultat blev ju finfint men tyvärr så innehöll ju brödet brödkryddor. I blandningen brödkryddor finns det kummin. Kummin äter inte min kära sambo. Nya tag med ett annat recept idag allstå. Utan kummin. Ska åka förbi mamma o pappa och lämna en liten ”första-försöket-present” i form av den andra limpan. Dom gillar nog kummin!

I övrigt tillbringades kvällen igår med att tvätta. Hoppas på en mysigare kväll med roligare sysselsättning ikväll!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: