Pyssel och Fix

Rosa Glitter

God morgon!

Har tagit mig till jobbet hyfsat smärtfritt idag. Har än så länge inte ont nånstans men en lätt och myket irriterande yrsel gör att jag känner mig lätt virrigare än vanligt. Höll på att krocka med diskmaskinen i morse! Hoppas att det släpper nu på förmiddagen annars blir det nog ett litet samtal till vårdcentralen. Är lite skrajsig för yrsel sen jag va sådär bamsesjuk i våras. Dock började ju jag med att kräkas och så då men det va yrseln som var läskigast.

Nu till det rosa glittret – Jag suktade ju lite efter en rosa bakmaskin i går men bestämde mig till slut för en mer neutral färg så jag inte skulle tröttna på den. (till och med jag har en gräns för rosa) Nu när den står på plats är jag mycket nöjd med att jag tog en blyertsgrå istället. Har ju såklart kompenserat det med att fixa till massa andra små rosa och glittrande saker. Bland annat så hittade jag finfina ark med stenar på Guldfynd som man kan göra egna glittrande mobilskal av. Satt igår kväll och klippte och klistrade…

Piffigt va!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: