Livet

Koll hos Mödravården

Ska snart åka från jobbet och en sväng till Hera i Sollentuna.
Yrseln vägrar försvinna och jag ser fortfarande lite skumt. Ringde tidigare till vårdcentralen men dom hade ingen tid förrän om 1½ vecka. Sköterskan ansåg att jag kunde vänta eller om jag ”kände att det vara akut kan du ju åka till akuten”. Jo men visst, jag åker och sätter mig på Danderyds akut med lite yrsel! Det känns som ett strålande sätt att utnyttja sjukvården på! Jävla pucko! Ringde min nya och alldels underbara barnmorska och ska få komma förbi där och kolla bloddryck och socker. Jag fattar att jag inte är dödsjuk men det känns i alla fall skönt att bara utesluta just dom grejerna eftersom det suttit i sen jag vaknade. Det är väl nåt jäkla virus eller nåt.
Anser dock att man borde kunna få en sån där 5 minuterstid hos vårdcentralen ändå – det är liksom inte mödravården som ska ta ALLT bara för att jag råkar vara gravid.

Sen blir det hem och vila en stund innan jag hoppas kunna ge mig på en sväng med min finfina bakmaskin!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: