Livet

Fredag!

God morgon!

På jobbet efter en alltid lika uppmuntrande tur med skrapan på bilen…
Trots att jag var ledig igår så är jag helt slut idag. Hade ont som tusan igår och det visade sig inatt, har sovit som en kratta. Men det är bara att hålla ut dom här timmarna på jobbet – sen är det HELG! Tjoho!
Det blir en lugn helg för vår del, har bara lite fika hos en kompis på lördag och sen kommer finaste Hanna över på söndag. Riktig myshelg med andra ord. Passar perfekt för mig som knappt kan röra mig!

Just det, lyxade lite igår och fixade ögonbrynen på salong. Det är inte ofta det händer men när jag väl unnar mig nåt i den stilen gör jag det på Aqua day spa nere i Infra city. Nära, prisvärt och tjejen som har salongen är supertrevlig! Hon noppade, formade och färgade så nu är det bara att slänga på lite solpuder för att se ut som människa. Skönt! Passade även på att boka in en kroppsskrubb och kurbad till nästa fredag. Fick en sån där Presentkortslåda ”kropp och själ” och där finns Aqua day spa med. 75 minuter i varmt bad och en behandling är precis vad man behöver i den här kylan. Att den dessutom är gratis gör det ju ännu bättre!

Kom på precis utanför att jag måste ju ta ett kort före så jag kunde jämföra efter. Så det får duga med mobilbild. Tyckte inte det va så farligt innan men måste ju säga att jag tar tillbaka det när man ser efterbilden. Lite skillnad i form och färg!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: