Livet

Fina omslag

Som den julfanatiker jag är (eller pysselfreak om man föredrar) så älskar jag ju att slå in paket. Det är lika viktigt att paketet är fint inslaget som att det är nåt fint inuti. Har idag införskaffat årets tema. Rött, vitt o svart med enkla linjer, prickar o hjärtan. Gillar inte alla hysteriska tomtepapper så det blir enkelt o stilrent för min del. Ska nog prov-slå-in ett par klappar ikväll så jag ser att det blir fint. Sen får resten vänta till nån dag innan jul då jag ALLTID tittar på Die Hard, dricker glögg och slår in klappar. Det är en tradition jag inte viker på under några omständigheter! (Allt utom det prickiga silkespappret (ICA) kommer från Lagerhaus)

Ett extra OBS! för världens bästa påse! En mycket intelligent (kvinna säkerligen) som tagit fram en påse som liksom redan är till för det påsar alltid till slut blir – matlådsväska. I like!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: