Livet

Midvinter

Jösses va kallt det är! Viktor såg ut som en liten turkos klump när han gick till dagis idag. Dom ska ha ute-dag i pulkabacken så det va allt från underställ till myskläder, tjockstrumpor, halsduk, dubbla vantar, ytterkläder och en mössa på toppen. Sötnos! Hoppas han kommer hålla värmen!
Min bil va inte värst imorse! 3 olika ekipage på parkeringen höll på med startkablar men Lilla blå startade direkt! Jag kunde till och med öppna dörrarna på första försöket. Helt otroligt 🙂

Idag blir en ännu lugnare dag än igår. Den lilla stunden jag va i centrum fick jag sota för senare. Fick ont i ljumskarna redan vid 20.30 (Det brukar hålla sig till i alla fall 21.30 innan det börjar ordentligt). Bara att kasta in handduken och krypa ner i sängen. Men vid 22 var jag så hungrig så jag smög upp (smög och smög men jag försökte i alla fall även om stapplade är en bättre benämning) och åt upp resterna på Viktors pizza. Det är tur att man är gravid så man kommer undan med en sån grej. I säng igen vid 22.30 och lyckades väl somna vid 23.30. Vaknade igen vid 4-tiden med världens huvudvärk. Tror jag måste inse att Fredrik kan ha rätt när han säger att jag ligger och biter ihop tänderna när jag sover. Lyckades somna om i korta perioder men är ju död och begraven ändå idag. I eftermiddag blir det hem till sängen med en bok. Ingenting annat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: