Livet

Måste ha innan jul!

Har insett att jag bara måste ha ett nytt soffbord som passar min karma bättre till jul. Och jag vill ha ett sånt här!
Just prexis (ja, med ett x) ett sånt här bord som passar förträffligt till min soffa och som har en glasskiva med en låda under som man kan stoppa massa trevliga julsaker (och andra fina säsongspryttlar under resten av året) under som dekoration. Lite gammaldags romantiskt som kontrast till den hårda svart/silver tapeten och strama tv-bänken. Behöver ha! Måste hitta finansiering till det!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

3 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: