Livet

Inköp

Behövde göra lite sån där ”tråkig” shopping idag och lyckades klara av en liten liten sväng i centrum (vaggandes som en anka) innan jag åkte hem för dagen. Hittade det jag letade efter – smink remover, strumpor (i färger som Fredrik ger tusan i), trosor (dom får jag ha i fred oavsett färg), lite hårsnoddar och sånt samt det viktiga, en mysdress till som jag faktiskt får på mig! Provade mina andra munkjackor och det är ju rena skämtet. Tack och lov fanns det en farbror-Barbro-kostym på H&M som passade prima. Fick ett litet flin på läpparna när jag insåg att det går fina fisken att ha M på byxorna men för att kunna stänga jackan behövs XL. Alltid skoj att ha stora tuttar för ett tag (för det har ju givetvis inte med magen att göra – det är enbart tuttarna! så det så!). Till Viktor hittade jag en superfin (läs häftig) tröja med dödskalle med matchande väst. Jättefint och kommer bli perfa till jul! En lyckad shoppingeftermiddag!

Sen magen kom har jag letat trosor som sitter där dom ska – Dom här från Twilfit is the shit! Sitter perfekt och är jättesköna. Rätt fina också för att vara ”stora” trosor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: