Livet

Lussebullar

Viktor är lite snorig och hostig så han är hemma med mig idag. Medan stora snöflingor faller lyssnar vi på julmusik och gör sånt vi orkar. Som att sitta i köket och baka lussebullar! Det är varmt från ugnen och doften som sprider sig här hemma är underbar. Julen närmar sig verkligen med stormsteg. I love!!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: