Livet

Läkarbesök

Träffade ny läkare idag. En underbar människa som lyssnade och hade läst på lite i mina gamla journaler. Min gamla ryggskadan och alla nya problem jag fått nu med graviditeten gör mig ju mer eller mindre halvt invalid. Trots det vil jag inte sluta jobba helt – mår verkligen inte bättre av att bara ligga hemma. Men nu får jag (under förutsättning att försäkringskassan godkänner förstås) gå ner till 50% vilket känns jättebra. Då kan jag jobba på som vanligt med det administrativa och kommer iväg till jobbet varje dag samtidigt som jag hinner och kan gå til sjukgymnasten och träna med henne i varmvattenbassäng. Sen kommer jag börja lite senare på morgonen vlket nästan känns som en förutsättning med tanke på hur dåligt jag sover på nätterna. Hoppas bara att det här funkar nu – då kan jag fortsätta fungera som människa! Så skönt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: