Livet

Läkarbesök

Träffade ny läkare idag. En underbar människa som lyssnade och hade läst på lite i mina gamla journaler. Min gamla ryggskadan och alla nya problem jag fått nu med graviditeten gör mig ju mer eller mindre halvt invalid. Trots det vil jag inte sluta jobba helt – mår verkligen inte bättre av att bara ligga hemma. Men nu får jag (under förutsättning att försäkringskassan godkänner förstås) gå ner till 50% vilket känns jättebra. Då kan jag jobba på som vanligt med det administrativa och kommer iväg till jobbet varje dag samtidigt som jag hinner och kan gå til sjukgymnasten och träna med henne i varmvattenbassäng. Sen kommer jag börja lite senare på morgonen vlket nästan känns som en förutsättning med tanke på hur dåligt jag sover på nätterna. Hoppas bara att det här funkar nu – då kan jag fortsätta fungera som människa! Så skönt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: