Livet

Mot en fika

Påklädd till slut! Ska masa mig hem till Pias soffa och njuta av en kopp kaffe, trevligt sällskap och mys med bebis! Kan inte bli bättre för en halvtrasig gravid! Kom på att jag inte visade min finfina tröja/klänning som jag shoppade på mig hos Ellos. Trivs utmärkt i den och magen får gott om plats! Vet inte varför bilden blev suddig men jag orkade inte ta mig upp för trappan för att ta en ny så den här får duga…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: