Pyssel och Fix

Morgontankar

Det är egentligen min andra morgon. Jag började den första vid 5 då jag vaknade och var så kissnödig att jag ärligt knappt trodde jag sklle hinna till toan. Jag lyckades ta mig upp utan att bryta ryggen eller för den delen kissa på mig (pjuu). När jag väl kommit tillbaka till sängen var jag ju givitvis klarvaken och ljumskarna skrek efter ansträningen (det är ju trots allt en bedrift att gå på toa). Läste ett par timmar tills Fredrik i nåt halvvaket ögonblick bestämde sig för att kramas lite med mig. Mysigt. Jag somnade till och med OM ett tag. Så himla skönt.
Nu är alla iväg på jobb och dagis och jag passar på att ta igen mig lite. Det räckte gott och väl med att ge sig ut för att åka med Viktor till dagis. Dagens tankeprojekt är att bestämma hur alla adventsprydnader ska stå. Det är inte helt enkelt när man är julfreak som jag….

Stjärnor i köket.. Nej, det passar inte med gardinerna. Fast om jag tar dom gardinerna i vardagsrummet så funkar ljusstakarna. Men då har jag inga bra gardiner till köket. Vilken ljusstake ska Viktor ha som passar med hans gardiner. Nej, han har ju nya tapeter och behöver ha dom gardinerna jag brukar ha i sovrummet. Då måste jag ha en annan stjärna där… Ja, ni fattar… Det är VIKTIGA saker det här…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: