Livet

Vart f-n är snön?

Det ska bli snökaos idag… Jag väntar… Jag vill ha SNÖ! Mycket snö. Jag vill ha massa snö, vind och blåst – helst en riktig storm. Finns inget bättre än att krypa upp i soffan med familjen, tända en brasa (visserligen en fuskis men ändå) och mysa. Nu är det dessutom glöggtider (ÄNTLIGEN) så idag när jag har hämtat liten blir det lussebullsbak tror jag! Det lär knappast bli så att det räcker till jul men det gör inget – bara mysigt att behöva baka en gång till.

Huvudvärken sitter som en hjälm även idag så jag är ytterst tacksam att jag sagt att det blir en halvdag för mig. Sen är resten av veckan på hemmaplan. Förjävligt att behöva vara hemma men jag har lärt mig den hårda vägen hur det känns när det är dags att dra i bromsen. Och nu är det dags. Verkligen. Nu tänker jag ta det lugnt tills jag inte vaknar tröttare än jag gick och la mig. Nu blir det massa jobb och på sidan om lite letande av ett riktigt bra lussebullsrecept!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: