Livet

Tisdag.

Ännu en morgon när jag varit vaken en bra stund innan klockan ringer. Det börjar bli långtråkigt att ligga vaken och inte sova. Jag är för trött för att ens tänka numera känner jag. Hoppas hoppas att det finns nån som i alla fall orkar lyssna på mig på Hera idag. Fredrik följer ju med så han lär väl lyckas bättre än mig i alla fall. Jag orkar inte ens tjata om det längre. På jobbet nu och gjorde det stora misstaget att gå på toa. Ja, alltså misstaget bestod inte i själva toabesöket utan i den där hemska silvriga saken som reflekterar det som står framför. Hua, den spegeln var INTE på min sida idag. Begreppet överkörd av en ångvält har fått helt nya betydelser. Tack och lov för att det är vinter så man gömma sig under tjocka stora kläder, för att se ut som jag gör numera efter sömnlöshet, oro och onda kroppsdelar, är inte ens lite ok. Typiskt. Jag som skulle vara en sån där fin, lycklig (jag är visserligen inte på nåt sätt olycklig men ni fattar) och strålande gravid. Haha – snacka om blåsning!

Just det! Grattis M på 30-års dagen idag! Hoppas Viktor har gett dig fina paket o en bamsekram! ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: