Livet

MVC i Sollentuna

Då har vi varit på Hera i Sollentuna och träffat vår nya barnmorska Ulla. Jättetrevlig och jag fick en mycket bättre känsla där än vad jag fått i väsby. Nu är jag såklart mer ”hemma” där eftersom jag gick där med Viktor i magen men på nåt sätt lyssnade hon mer och tog mig mer på allvar. Jag har fått en ny läkartid på fredag och jag hoppas sååå på att den läkaren ska förstå att jag inte är nån gnällig gravid och att det faktiskt inte GÅR att bara bita ihop och gilla läget när man sover ett par timmar per natt och knappt kan kolla på skärmen mellan varven för att huvudvärken tar över fullständigt. Jag ska jobba halva dagen imorgon för att inte det ska bli kaos på jobbet men sen håller jag mig hemma och vilar resten av veckan bortsett från läkarbesöket då. Barnmorskan tyckte jag kunde vara hemma och vila upp mig lite innan läkarbesöket så jag inte kommer dit helt slutkörd och gråtfärdig som jag gjorde idag. Bara att veta att jag inte behöver få panik över att jag är vaken på natten och sen ska upp vid 6 utan att ha sovit gör mig piggare. Bara att veta att jag inte behöver gå emot precis allt vad min kropp försöker säga mig och ge mig ut i kylan klockan 7 gör att jag känner lite mindre smärta i ryggen. Jag vill ju kunna njuta av att vara gravid – inte känna att jag nästan ångrar mig för att jag inte har någon som helst energi kvar till att fungera. Men nu har jag lite hopp igen! På fredag kommer jag få hjälp!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: