Livet

Julen

Usch. Jag har gjort en sak i år som jag ALDRIG gjort förut. Jag har bett mamma o pappa om att vi inte ska ha julklappar i år. Jag har inte varken ork eller pengar för att styra jul som jag brukar. Alla pengar måste samlas på hög för en ny bil och allt som jordgubben ska ha. Undantaget från den här reglen är ju givetvis Viktor och alla småsaker som vi brukar pyssla ihop till kära familjemedlemmar till jul. Nån liten klapp blir det ju såklart, tomten måste ju ha paket till nån annan än Viktor och jag kommer nog inte kunna hålla mig från att köpa nåt till Fredrik. Men annars så är det paketstopp! Så himla tråkigt men nödvändigt. Viktors julklappar är tack och lov snart klara så det känns himla skönt.

Jag har bestämt mig för att lägga lite extra krut på att slå in paketen extra fint och piffa lite extra hemma och så. Julkänslan sitter ju inte i paketen men lite rumphugget känns det att inte få sitta och klura och fundera på vad mina älskade familjemedlemmar vill ha eller önskar sig. Sen smyga ut och shoppa för att sen gömma och till slut slå in allt… Älskar ju julen!! I år blir det fokus på annat… blir säkert kanon när jag vant mig vid tanken!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: