Livet

Fredag!!!!

Numera är Fredagar min absoluta favoritdag. Eller ja alltså, fredag är ju alltid en bra dag men när man känner sig som en elefant som inte har sovit på en månad får fredagar en extra mening. Sköööööönt att veta att man får ligga kvar i sängen lite längre imorgon och veta att man inte behöver klä på sig, slänga i sig frukost och sen ge sig ut i kylan.

Hade en supermysig kväll igår men fina fina Hanna. Alltid mysigt med kvällsfika men lite extra mys när man inte ses så ofta. Massa snack toppat med kaffe och daimcookies. Perfekt torsdagkväll.

Helgen ser ut att bli lugn. Än så länge har vi bara en söndagsfrukost med Fredriks föräldrar inbokat. Länge sen vi såg dom också så det ser jag fram emot. Annars har jag förhoppningar om att städa lite och sortera ut lite kläder. På nåt sätt måste jag ju minska min redan pyttelilla (om man jämför med förr) garderob ännu mindre eftersom jordgubben ska sussa där min överfulla byrå just nu står. Typiskt. Men men, bara att städa, slänga och sortera lite till.

Just det! Har beställt hem lite skoj pysselsaker också som jag ska hämta idag. Det är grunden till riktiga godbitar!!! Testa dom måste också hinnas med i helgen…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: